Infobip Shift ostaje u Hrvatskoj, ali širi se i na "drugi kontinent"

21. rujna 2022.

Foto: Infobip Shift

Završeno je dvodnevno i rekordno izdanje Infobip Shifta – najveće developerske konferencije u ovom dijelu Europe, koja je u Zadru okupila više od 4.000 developera i IT stručnjaka iz brojnih zemalja svijeta, dok je online prijenos pratilo oko 6.000 sudionika. Po završetku konferencije najavljeno je i njeno širenje na dodatnu novu lokaciju, o kojoj će više informacija biti dostupno uskoro.

"Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao svoj globalni karakter, a konferenciju smo sada sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu. U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja", istaknuo je član Uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin.

Infobip Shift održan je na šest pozornica, a na ukupno 75 predavanja i panela s gotovo 100 sudionika posjetitelji su imali prilike čuti sve o brojnim novim tehnologijama od globalnih zvijezda tehnološke scene.

P.hr