Infobip ojačao partnerstvo s tehnološkim divom Oracleom

9. lipnja 2022.

Foto: Pixabay

Globalna komunikacijska cloud-platforma Infobipa od sada je dostupna i na jednoj od vodećih korporativnih platformi Oracle Cloud Marketplace, čime je osnaženo partnerstvo tih dviju globalnih kompanija.

Oracleovi korisnici moći će automatski pristupiti Infobipovu sučelju, u kojem putem WhatsAppa i Vibera mogu jednostavno poslati različite promotivne i transakcijske poruke, od obavijesti o dostavi paketa, informacija o računu i potvrde rezervacija do podsjetnika o bodovima u sklopu programa vjernosti, a slične opcije dostupne su i putem tekstualnih poruka. Na taj je način moguće pratiti postotak otvaranja poruke (open rate) i angažiranost kupaca te osigurati personaliziranu komunikaciju.

"Današnji korisnici uvijek su u toku i 'uključeni', a želja im je uzeti mobitel u ruke i stupiti u kontakt s brendom kao da razgovaraju s prijateljem. Snažna angažiranost korisnika rezultat je povezivanja s njima i omogućavanja pravog rješenja u pravo vrijeme i pravim kanalom. Prisutnost na platformi Oracle Cloud Marketplace dodatno jača našu predanost Oracleovoj zajednici, a korisnicima omogućuje uživanje u pogodnostima putem svestranih konverzacijskih kanala kojima raspolažemo", istaknuo je Veselin Vuković, potpredsjednik Infobipa zadužen za strateška partnerstva.

Veselin Vuković Veselin Vuković / Foto: Infobip

Infobipova globalna partnerska mreža proteže se u više od 200 zemalja, uz očekivanu vrijednost tržišta usluga većom od 25 milijardi dolara do 2025. godine. Partnerski program omogućuje kompanijama da iskoriste Infobipovo globalno iskustvo, povezanost, komunikacijska rješenja i stručnost u industriji kako bi stvorili inovativna rješenja koja pokreću poslovni rast.

 

P.hr/I.G.