Infinum Academy nudi tri nova programa edukacija

11. kolovoza 2022.

Novost Akademije jest to da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima. Dobrodošli su svi koji žele unaprijediti svoje vještine u ponuđenim tehnologijama, uz uvjet zadovoljavajućeg predznanja koje se provjerava na prijemnom ispitu

Foto: Infinum Academy

Dok se ljetni ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja triju novih radionica. Uz već poznatu edukaciju u području UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. kolovoza, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.   

Tečaj DevOps namijenjen je već zaposlenim system administratorima kao i ostalima koji žele unaprijediti karijeru učenjem novih cloud-based tehnologija, dok WordPress tečaj polaznike osposobljava za samostalno programiranje dinamičnih blokova, razvoj održivih projekata i primjenu najboljih praksi za održavanje kvalitete koda. Prijemni ispiti za oba tečaja su u rujnu, a predavanja počinju 10. listopada i traju pet tjedana.  

Tečaj dizajna započinju 21. rujna i nudi kombinaciju predavanja i praktičnih vježbi tijekom kojih polaznici uče dizajnirati mobilne aplikacije. Tijekom osam tjedana polaznici akademije upoznat će se s načinom rada digitalnih agencija i startupa te metodama definiranja osnovne funkcije svakog proizvoda i provjeravanja odgovara li rješenje krajnjem korisniku. Tečaj također objašnjava što je UX, a što UI, kada se određuje korisničko putovanje, a kad je vrijeme za brendiranje aplikacije i kreiranje "trenutaka sreće". 

Edukacija na daljinu

Navedena tri tečaja posljednja su izdanja Infinum Academyja u ovoj godini. Kao i svi dosadašnji programi, nude besplatnu edukaciju uz konkretne primjere i vodstvo vrhunskih stručnjaka. Svaki polaznik dobiva individualizirani pristup uz vlastitog mentora te sve potrebne materijale i alate za rad.  

Novost je i to da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima. Dobrodošli su svi koji žele unaprijediti svoje vještine u ponuđenim tehnologijama, uz uvjet zadovoljavajućeg predznanja koje se provjerava na prijemnom ispitu.  

Još jedna od prednosti koju edukacije nude jest hibridni način rada. Predavanja se održavaju u Infinumovom zagrebačkom uredu, no fizička prisutnost nije uvjet. Konzultacije i predavanja mogu se odraditi online, a potrebno je doći samo na prijemni ispit. Predavanja su na rasporedu dva puta tjedno u trajanju od dva sata.  

"Volimo reći kako Infinum Academy nije samo još jedna diploma. Prioritet nam je prenijeti polaznicima praktična znanja i dati im iskustvo projekta kako bi što lakše započeli raditi ili napravili promjenu karijere", rekla je Elizabeta Lončar, jedna od predavačica na Academyju i dizajnerica u Infinumu.  

Elizabeta LončarElizabeta Lončar / Foto: Infinum

Infinum Academy cijenjeno je učilište proizašlo iz same industrije, a predavači su ujedno i zaposlenici jedne od najuspješnijih domaćih IT kompanija koji svakodnevno rade na kompleksnim projektima za međunarodne klijente. Radi se o praktičnom načinu pridobivanja vještina koje su trenutno najtraženije na tržištu rada. 

U sedam godina, koliko postoji Infinum Academy, za edukacije se prijavilo više od 2.000 ljudi, program je prošlo njih 377, a od toga se 95 njih zaposlilo u Infinumu, dok su mnogi drugi pronašli svoje mjesto u drugim većim hrvatskim ili stranim IT kompanijama.   

Prijave su otvorene do četvrtka, 18. kolovoza, a više detalja dostupno je na službenim stranicama Infinum Academyje. 

P.hr/I.B.