inArt design - Pozovite goste u velikom stilu

6. veljače 2019.

inArt design

Odlučili ste reći sudbonosno da, odredili ste datum, našli mjesto za svečanu večeru, odabrali fotografa i sve aktivnosti koje prate svadbeno slavlje. Na red je došla i izrada pozivnica, a to ipak nije mala stvar jer upravo će pozivnica gostima dočarati o kakvom je stilu vjenčanja riječ. Očekuje vas nimalo jednostavan zadatak, izabrati pravu pozivncu koja će gostima poručiti je li to klasično i elegantno vjenčanje ili pak glamurozno, a možda i neobično moderno vjenčanje. Izradom pozivnica i popratnog sadržaja povezanog s vjenčanjima bavi se mali obiteljski obrt inArt desing, iza kojeg je višegodišnje iskustvo ručno rađenih proizvoda. Svojim klijentima omogućavaju maksimalno personalizirane pozivnice, zahvalnice te razne dekoracije. A ako vam se jako žuri, u mogućnosti su vam izraditi pozivnice u jednome danu.

 „Od drugih se razlikujemo posebno po tome što je svaki proizvod koji nudimo na tržištu vlastite ručne izrade, i na to smo posebno ponosni”, kaže direktorica inArt desinga Nikolina Ivanković, koja ističe kako, uz dvorane za vjenčanje, sve više surađuju i s mnogim restoranima.

„Kvaliteta i ručna izrada uvelike olakšavaju odabir klijentima, a tu mislim i na mladence, jer ne samo da mogu mijenjati model pozivnice već i boju papira, tiska, mašni i svih detalja koji obogaćuju pozivnicu za njihove uzvanike“, kaže  Nikolina Ivanković napominjući kako su na tržištu također prepoznatljivi i po stilu svoga dizajna. Iako često u Hrvatskoj imaju problema s pronalaskom adekvatnih i kvalitetnih repromaterijala za ukrašavanje pozivnica, ipak uspijevaju udovoljiti željama klijenata kad je riječ o detaljima, boji papira, mašnama i tipovima tiska, kako bi na kraju dobili savršenu pozivnicu.

„Naše su proizvode prepoznali ne samo unutar EU nego i šire, a često nas kontaktiraju za predstavljanje na sajmovima izvan Hrvatske“, ističe Nikolina Ivanković te dodaje kako je u planu poslovanja i dalje unapređivati kvalitetu proizvoda te nuditi veći izbor od trenutnih tristotinjak različitih modela.

Ilijana Grgić