I ove godine konferencija o ženama u poduzetništvu Žene i točka

23. studenoga 2021.

Foto: Žene i.

Uspješne poduzetnice iz Hrvatske i inozemstva i ove godine sudjelovat će  na međunarodnoj konferenciji o ženama u poduzetništvu Žene i točka koja će se održati 3. prosinca u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu.

Jednodnevna konferencija i ove će godine na jednom mjestu okupiti poslovne žene s velikim iskustvom iz Hrvatske i inozemstva koje će nesebično sa brojnom publikom podijeliti svoja poslovna iskustva, tajne uspjeha i zlata vrijedne savjete za sve žene koje su također u poduzetništvu ili mu se tek žele pridružiti.

Konferenciju ove godine čine tri zanimljiva panela na kojima će govoriti ukupno devetnaest vrsnih poduzetnica koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva.

Prvi panel biti će na temu “MENTORICA2BE - Velike žene u malom biznisu”, drugi panel nosi naziv “RADiONA - Priroda je ženskog roda”, dok treći panel nosi zanimljivo ime “Neprilika kao prilika – žene za novu renesansu”. Ujedno, na početku konferencije biti će potpisan Sporazum o suradnji između Hrvatske gospodarske komore i Mrežnog podjetniškog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine.

Cilj konferencije, koja se održava u organizaciji Hrvatske gospodarske komore ŽK Otočac, je progovoriti u javnosti o ženama u poduzetništvu bez obzira na vjersku, nacionalnu i etničku pripadnost, istaknuti njihovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji, Hrvatskoj i susjednim zemljama te ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte ali i pomoći im u umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva.

Zbog epidemioloških mjera Konferencija će se održati uz ograničeni broj publike u dvorani te će se i ove godine prenositi digitalnim putem – putem službene Facebook stranice Konferencija Žene i točka i Youtube kanala Konferencija Žene i točka. 

P.hr/I.G