HNB aktivirao besplatni info telefon o zamjeni kune eurom

22. rujna 2022.

Foto: Shutterstock

U sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom aktiviran je besplatni info telefon 0800 2023, ističu iz Hrvatske narodne banke. Poziv na broj je besplatan za pozivatelje, bez obzira na to zovu li s fiksnih ili mobilnih uređaja.

"Građani i poduzetnici pozivom na broj 0800 2023 dobit će odgovore na pitanja koja se odnose na zamjenu kune eurom svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 18 sati", ističu iz HNB-a.

Nadalje, svaki propušteni poziv bit će povratno nazvan unutar najviše 120 minuta, pod uvjetom da korisnik nije u tom roku ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Također, pozivi zaprimljeni u vrijeme aktivacije automatske telefonske sekretarice bit će povratno nazvani sljedeći dan najkasnije do 11 sati, pod uvjetom da pojedinačni korisnik nije u međuvremenu ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Besplatni pozivni broj bit će aktivan do kraja ožujka 2023.

Broj 0800 2023 bit će istaknut i na web-stranici euro.hr, na kojoj se, podsjećamo, mogu slati pitanja u vezi sa zamjenom kune eurom putem obrasca za kontakt. 

P.hr

Tags