Hitra - majstori za poslovnu komunikaciju

30. lipnja 2019.

Telekomunikacijske tvrtke, banke, leasing kuće, stambene štedionice, komunalna poduzeća, osiguravajuća društva te svi oni koji moraju račune, dokumente ili  personalizirane informacije dostaviti klijentima taj nimalo jednostavan posao prepuštaju stručnjacima odnosno koriste outsourcing.  Za mnoge od njih taj posao odradi zagrebačka Hitra produkcija dokumenata, koja mjesečno producira više od 9 milijuna dokumenata u papirnatom i elektroničkom obliku. S poslovanjem su krenuli prije  14  godina a danas njihova poslovna rješenja  koristi više od 100 kompanija.

Sa svojim vlasnikom tvrtkom Print Centar Krapina po principu "sve na jednom mjestu" pružaju cjelovitu uslugu.  Tako, godišnje šalju papirnatih dokumenata oko 90 milijuna što je oko 40 posto ukupno svih takvih pošiljaka. Inače, u Hrvatskoj se  još uvijek preferira papirnati oblik računa. Dnevni kapaciteti  Hitra produkcije omogućavaju ispis više od 5 milijuna  stranica i kuvertiranje više od 1,5 milijun kuverti.

Njihova usluga  internet račun omogućava uštede na troškovima ispisa i kuvertiranja i distribucije računa, ali još važnije i napredniju interakciju s korisnicima, koji  svoje račune dobivaju u obliku e-Računa, a plaćaju ih putem e-Uplatnice kroz internetsko ili mobilno bankarstvo.

Kako bi mogli odgovoriti na sve izazove koje pred njih stavljaju klijenti  prije tri godine krenuli su u ulaganja vezana uz povećanje proizvodnih kapaciteta od 13,3 milijuna kuna, od toga su 6,1 milijun odnosio na sredstva iz EU fondova.

Ilijana Grgić