Harley-Davidson otvorio svoj novi zagrebački dućan i servis

11. svibnja 2019.

Foto: Harley-Davidson Zagreb
Krešimir Sočković

Nakon sedam godina uspješnog poslovanja, došlo je vrijeme za novo poglavlje i selidbu na atraktivniju i bolju lokaciju, kaže Mislav Majsec, direktor Harley-Davidsona u Hrvatskoj. "Harley-Davidson Zagreb otvorio je novi, reprezentativniji prodajno-servisni centar jer nam treba u glavnom gradu Hrvatske. Novi servis i prodajni prostor nalazi se na najprometnijoj cesti u  Zagrebu, u Zagrebačkoj aveniji 106, blizu zapadnog izlaska iz grada i proteže se na  550 četvornih metara prostora", ističe Majsec.

Prodajno-servisni centar je uređen u skladu s Harleyevim standardima, a servis je opremljen najnovijom dijagnostičkom opremom i alatima, te spremno dočekuje postojeće, ali i nove generacije Harley-Davidson motocikala.

"Naš prodajno-servisi centar i dalje je omiljeno mjesto svih vlasnika i budućih vlasnika ove marke motocikala u kojem je moguće razlgledati salonske motocikle, ali i svakodnevno isprobati nove modele i odabrati opremu koja ide uz image svakog ljubitelja motora. Uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, naši gositi imaju i veliki izbor motociklističke i casual odjeće, obuće i razni modnih dodataka. Vjerujem da ćemo ovim pozicioniranjem i lakom dostupnošću svim cestama koje dolaze do Zagreba postati i mjesto susreta i mala turistička atrakcija za sve ljubitelje naših motocikala na proputovanju kroz ovaj dio svijeta. Oni će znati da su ovdje dobrodošli i osjećat će se ovdje kao da su doma", ističe Majsec.