GlobalLogic započeo suradnju s Ericssonom na globalnoj razini

25. studenoga 2020.

Foto: GlobalLogic

GlobalLogic, objavio je početak suradnje s tvrtkom Ericsson na globalnoj razini na partnerskom programu Ericsson Industry 4.0 za sistemske integratore. GlobalLogic će pružiti vrijednost unoseći svoju domensku stručnost i napredne analitike - kako bi omogućio pametnu automatizaciju osnovnih proizvodnih i industrijskih funkcija. Inače, GlobalLogic je prisutan u Hrvatskoj kroz GlobalLogic Hrvatska u kojoj rade softverski inženjeri specijalizirani za razvoj rješenja u raznim industrijama.

"Industrija 4.0 nastavlja revoluciju u modernoj proizvodnji što omogućuju pametnijii IOT uređaji i bolje 5G komunikacijske mreže. Kao dugogodišnji partner u uslugama, oduševljeni smo što surađujemo s Ericssonom na implementaciji ovih tehnologija koje unose velike promjene te ostvarujemo obećanje stvaranja Industrije 4.0 za naše zajedničke kupce", rekao je Vasu Sarangapani, glavni direktor za razvoj u GlobalLogicu.

Namjenski izgrađene za industrijsko okruženje, Ericssonove mreže predstavljaju privatne bežične mobilne mreže koje pružaju sigurnost, pouzdanost u pokrivanju signala, veliku gustoću uređaja i predvidljivu latenciju.

"Ericsson surađuje sa sistemskim integratorima kao što je GlobalLogic kako bi njegovao ekosustav i osigurao neometano i sigurno postavljanje Industrije 4.0", rekao je Thomas Noren, voditelj namjenskih mreža u Ericssonu.

Sudjelovanje u partnerskom programu Ericssona 4.0 podrazumijeva da je GlobalLogic prošao obuku i testiranje za Ericsson Industry Connect, nudeći usluge poput RF planiranja i instalacije ili savjetovanja o digitalizaciji Industrije 4.0.

 

P.hr/I.G