GlobalLogic lansirao akcelerator mikroservisne platforme OpeNgine

12. siječnja 2022.

Foto: GlobalLogic

GlobalLogic je objavio dostupnost verzije OpeNgine 2.1. uključujući CI/CD, konfiguraciju skupa alata i pružanje infrastrukture u oblaku – za platforme mikroservisa.

Njezine mogućnosti značajno pojednostavnjuju implementaciju mikroservisa, a skraćuju rokove s mjeseci na tjedne ili čak dane. Općenito, OpenNgine rješava izazov Infrastrukture kao koda (IaC) što je važan proces u ključnim aplikacijama za kontinuirana ažuriranja, testiranje i nadzor.

"Izazov DevOpsa jest mnoštvo tehnologija uključenih u svaki korak. Štoviše, svaki pružatelj usluga u oblaku ima vlastitu metodu implementacije. Brza isporuka pouzdanih aplikacija i usluga jest složena i dugotrajna", rekao je Andriy Gnennyy, zamjenik potpredsjednika za tehnologiju i globalni voditelj prakse DevOpsa u GlobalLogicu. Ističe da je učinak na poslovanje opipljiv, a klijenti štede do 15 mjeseci rada kada se koriste digitalnim akceleratorom.

OpenNgine se neprimjetno integrira sa standardnim CI/CD skupovima alata i lako se može proširiti na nove alate i tehnologije. Kreiran za klijente koji žele stvoriti nove digitalne platforme, s ciljem zadovoljenja potrebe za fleksibilnim DevOps skupom alata spremnim za uporabu i moderniziranja aplikacije uz ubrzavanje razvoja proizvoda.

P.hr/I.G.