ERP VIRGA aplikacija kao izvorno hrvatsko rješenje

23. prosinca 2021.

Direktor tvrtke LogIN Davor Slavić/Foto:PVukosa/LogIN

Riječka tvrtka LogIN, osnovana 1996. godine, jedno je od vodećih poduzeća za dizajn, razvoj i implementaciju poslovnih (ERP) aplikacija u regiji. Tijekom posljednja dva desetljeća tim od 40 visoko kvalificiranih IT stručnjaka izgradio je snažne ekspertize u projektnom inženjerstvu, izgradnji, implementaciji i održavanju poslovnih softverskih sustava za Enterprise tvrtke u maloprodaji, proizvodnji, turističkom i javnom sektoru. Daljnjim napretkom u internetskim tehnologijama i širokopojasnom pristupu internetu, tvrtka je već 2008. godine tržištu ponudila prvo komercijalno Cloud ERP rješenje pod nazivom ERP VIRGA, potpuno zasnovano na računalstvu u oblaku koje se danas prvenstveno isporučuje u SaaS modelu, no dostupno je i u Cloud@Customer ili Private Oracle Cloud modalitetu.

Ponosni su što njihov ERP softver pomaže u optimizaciji bitnih poslovnih odjela i sve većem broju tvrtki u našoj regiji Europe. Naporan rad nije prošao nezapaženo, pa su ga već od samih početaka prepoznale neke od najvažnijih i najutjecajnijih publikacija i organizacija u Hrvatskoj i Europi. Između ostalih nagrada, tvrtka se uvrstila u top 5 ERP dobavljača u Hrvatskoj, a kao dugogodišnji Oracle Partner danas zauzima važnu ulogu implementatora i pružatelja usluga u naprednom Oracle Cloud okruženju.

Ključni centri kompetencija tvrtke Login obuhvaćaju razvoj, održavanje custom-made poslovnih aplikacija, implementacije i održavanja gotovih Cloud poslovnih ERP aplikacija (ERP VIRGA), te migracije poslovnih IT ekosustava tvrtki u Cloud okruženja.   

Korisnici tvrtkinih proizvoda i usluga su velike, srednje i male tvrtke koje posluju u industrijama trgovine, turizma i hotelijerstva, proizvodnje i javnog sektora, na području regije (Hrvatska, Slovenije, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora). Na domaćem tržištu ostvaruju 80 posto prometa, a 20 posto u inozemstvu.

Njihova poslovna Cloud aplikacija ERP VIRGA, namijenjena tvrtkama koje žele poboljšati performanse svakodnevnog rada, bolje upravljati troškovima, pratiti svoje rezultate i biti usmjerene na povećanje prodaje usluga i proizvoda, nositelj je znaka kvalitete Izvorno hrvatsko.

VIRGA je dostupna u Oracle Cloud okruženju uz prednosti zakupa licenci, korištenja napredne IT infrastrukture, visoke dostupnosti i sigurnosti. Klijentima tako pružena maksimalna fleksibilnost ugovaranja ERP rješenja i potrebnih licenci koje odgovaraju kompleksnosti njihovog poslovanja. Različite djelatnosti zahtijevaju specifične funkcionalnosti, stoga su brojne ERP VIRGA aplikacije formirane u praktične, gotove pakete koji prate specifičnosti pojedinog sektora.

ERP Virga Moduli

Širenjem poslovanja i rastom kompleksnosti poslovnih procesa, odabrane pakete poslovni korisnici uvijek mogu nadograditi komplementarnim ERP VIRGA modulima koji će im dodatno osigurati poslovnu učinkovitost i konkurentsku prednost.

  • Cloud ERP VIRGA aplikacija nastala je 2008. kao predvodnik komercijalnih Cloud rješenja u Hrvatskoj i regiji
  • Lokalizirana je za tržišta Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore
  • ERP VIRGA platformu trenutno aktivno koristi više od 250 tvrtki u svakodnevnom poslovanju
  • Cloud ERP VIRGA aplikacija se svakodnevno unapređuje i prilagođava dinamičnom okruženju digitalnog poslovnog svijeta

ERP VIRGA prednosti:

  • Izbor gotovih VIRGA paketa prilagođenih za specifične djelatnosti
  • Nema jednokratnog troška serverske infrastrukture i sistemskih licenci
  • Za rad su potrebni isključivo osobno računalo i pristup Internetu
  • Mjesečni trošak ovisi o odabranim paketima i broju licenci
  • Pristup aplikaciji putem interneta sa bilo koje lokacije, u bilo koje vrijeme.
  • VIGRA
Foto:LogIN

Planovi tvrtke LogIN u budućnosti usmjereni su ka modernizaciji ERP VIRGA platforme s ciljem daljnjeg poboljšanja korisničkog iskustva i sučelja koji će dugoročno ispuniti suvremenog poslovnog čovjeka.  

U skladu s tim, strategija tvrtke će se bazirati na jačanju tržišnog položaja u području razvoja i isporuke Enterprise poslovnih aplikacija s naglaskom na industrije trgovine, turizma i proizvodnje u Hrvatskoj i regiji.

 

 

P.hr