Envivo olakšava komunikaciju prodavatelja i kupaca

28. ožujka 2020.

Krešimir Sočković

Papirologija je izazov za svakog poduzetnika, osobito ako je riječ o onima koji su dovoljno mali da nemaju posebnu službu za komunikaciju s klijentima, a dovoljno veliki da imaju desetke i stotine onih s kojima redovno komuniciraju i razmjenjuju dokumente.

Najveći izazovi pri tome su sigurnost i jasna komunikacija, a i gubitak dokumenata i njihova sigurnost, što može stvarati probleme osobito ako se na njima nalaze privatni ili osjetljivi podaci koji podliježu novim pravilima o sigurnosti.

Upravo tom tržišnom nišom sigurne krajnje komunikacije s klijentima bavi se Envivo Select. Ovaj prodajni alat omogućava digitalizaciju krajnje komunikacije te olakšava tvrtkama i kupcima razmjenu dokumenata u sigurnom cloud okruženju.

O digitalizaciji poslovanja kod nas se dosta govori, no u praksi još nismo otišli daleko, kaže Hrvoje Čeprnja iz Envivo Selecta i dodaje kako je softver za razmjenu dokumenata Envivo prilagodljiv svima drugima, no može se koristiti i samostalno. U prelasku s analognog poslovanja na virtualno mnogim tvrtkama ostao je upravo taj posljednji korak.