Entrio dobio 500.000 eura investicije i najavio širenje

23. veljače 2021.

Foto: Entrio

U najtežoj godini u povijesti industrije događanja, u kojoj su gotovo sva događanja bila otkazana ili odgođena, hrvatska ticketing-platforma Entrio.hr predstavila je najveću nadogradnju dosad, kojom je organizatorima i izvođačima omogućila nastavak poslovanja te realizaciju novih kreativnih formata budućnosti – virtualnih i hibridnih događanja.

U posljednjih nekoliko mjeseci uspješno su realizirali više od 100 značajnih virtualnih događaja u Hrvatskoj i Sloveniji te prodali više od 25.000 virtualnih ulaznica, uključujući hibridni koncert Massima u Lisinskom, virtualni koncert Josipe Lisac te veliki koncert najpopularnijega slovenskog pjevača Magnifica koji je gledalo nekoliko desetina tisuća ljudi.

Zbog ostvarenih rezultata hrvatski venture capital fond Fil Rouge Capital prepoznao je snagu i potencijal Entrija na međunarodnom tržištu te u njega uložio 500.000 eura radi još bržeg razvoja platforme te proširenja tima koji će se fokusirati na međunarodnu ekspanziju, ali i osnažiti poziciju Entrija na regionalnom tržištu.

"Ponosan sam i sretan što smo u ovim izuzetno teškim vremenima ponovno uspjeli postaviti nove trendove u industriji događanja i tržištu predstaviti kvalitetno rješenje za nastavak realizacije koncerata, predstava, konferencija i ostalih događanja u virtualnom formatu", kazao je Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entrija.

Zahvalio je Fil Rouge Capitalu za pruženu podršku koja će omogućiti snažan rast u idućem razdoblju, ali i svim klijentima i partnerima koji su im ukazali povjerenje i prepoznali Entrio kao pouzdanog partnera.

"Fizički događaji će se, naravno, vratiti, ali virtualni i hibridni formati donose nevjerojatne nove poslovne mogućnosti zbog kojih će zauvijek promijeniti globalnu industriju događanja", kazao je Marszalek.

 

 

 

P.hr/I.B.