dm uveo uslugu ekspresnog preuzimanja u prodavaonicama

16. rujna 2021.

Foto: dm

Kupcima dm-a od sada je dostupna usluga ekspresnog preuzimanja narudžbi iz dm online shopa u prodavaonici po njihovu izboru. Novom uslugom drogerijski lanac objedinio je kupnju putem interneta i kupnju u prodavaonicama kako bi kupcima pružio najbolje od oba iskustva i dodatno se prilagodio njihovim potrebama.

Uz novu uslugu, kupci kupnju mogu obaviti u dm online shopu, a naručene proizvode već za tri sata preuzeti u odabranoj prodavaonici.

"Gotovo godinu dana nakon pokretanja, dm online shop svakodnevno posjećuje sve veći broj kupaca koji, uz internetsku kupnju, pretražuju proizvode i detalje o njima. Znatan broj kupaca odluku o kupnji donosi online, a kupnju obavlja u prodavaonicama što višekanalnu maloprodaju čini nezaobilaznom. Usavršavanjem internetskih usluga te brisanjem granica između digitalnog i nedigitalnog uvođenjem usluge ekspresnog preuzimanja prilagodili smo se navikama kupaca koji očekuju objedinjeno i neprekinuto iskustvo kupnje na svim kanalima", izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Pri korištenju uslugom ekspresnog preuzimanja, prije odabira proizvoda u online shopu u tražilici prodavaonica potrebno je odabrati onu u kojoj želite preuzeti proizvode. Na taj način dostupnost proizvoda u željenoj prodavaonici bit će vidljiva već tijekom odabira proizvoda. Kao način dostave potrebno je odabrati 'ekspresno preuzimanje u dm prodavaonici', a među načinima plaćanja dostupno je plaćanje kreditnim i debitnim karticama te uslugom Apple i Google Pay.

Usluga ekspresnog preuzimanja besplatna je za sve registrirane kupce koji imaju 'Moj dm' račun, dok se ostalim kupcima naplaćuje dodatnih 9,90 kuna.

Nakon najviše tri sata primit ćete e-mail s potvrdom i kodom koji je potrebno predočiti prilikom preuzimanja narudžbe. Proizvodi koji se kupe na taj način bit će zapakirani u održivu trajnu torbu ili vrećicu za kupnju koja je besplatna za sve narudžbe.

Online trgovina dm-a, koji nudi više od 12.000 proizvoda, pokrenuta je u listopadu prošle godine, a samo u kolovozu ove godine posjetilo ju je gotovo 700.000 kupaca.

P.hr/B.S.