dm povodom obljetnice poslovanja nagradio svoje zaposlenike

1. travnja 2021.

Foto: dm

Povodom obilježavanja 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, dm je djelatnicima isplatio novčanu nagradu ekvivalentnu vremenu provedenom u dm-u kako bi još jednom naglasio važnost njihove uloge u poslovanju tvrtke. Prva prodavaonica dm-a otvorena je u svibnju 1996. u Zagrebu, a dm danas posluje u 161 prodavaonici te je prošle godine otvorio dm online shop, postavši prva i jedina drogerija u Hrvatskoj koja nudi mogućnost kupnje preko interneta. U dm-u radi više od 1.600 djelatnica i djelatnika. 

"U ovih 25 godina dm je postao najuspješnija drogerija na tržištu i mjesto koje svaki dan posjeti više od 80 tisuća kupaca. Bez naših djelatnika, koji su najzaslužniji za rast i razvoj dm-a, njihovog truda i lojalnosti, 25 bi bila tek jedna brojka, a na ovaj način to je znatno, znatno više. Ovom nagradom želimo im zahvaliti što su dm-u omogućili da zauzme posebno mjesto u srcima naših kupaca i da sudjeluje u razvoju zajednice u kojoj poslujemo", rekao je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

U prošloj poslovnoj godini dm je u zajednicu uložio više od 2,1 milijuna kuna, a 25. obljetnicu poslovanja dm će obilježiti upravo u znaku pomaganja zajednici. Naime, dm je početkom godine osigurao sedam milijuna kuna za pomoć stradalima u potresu koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna mjesta.

P.hr/I.G