dm eko punionice dostupne u osam hrvatski gradova

1. kolovoza 2022.

Foto:dm

U prodavaonicama dm-a u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru, Varaždinu, Puli i Dubrovniku kupci mogu kupovati još osvještenije zahvaljujući dm ekopunionicama koje omogućuju ponovno punjenje boca tekućim deterdžentima Planet Pure BIO.

"Male, održive promjene u svakodnevnom životu mogu pokrenuti velike promjene u zajednici. Zato održivost u poslovanju dm-a podrazumijeva ulaganje u rješenja koja takve male promjene čine jednostavnijima i dostupnijima. Želimo potaknuti što više ljudi da razmišljaju i djeluju zeleno, a dm ekopunionicama građanima smo ponudili još jedan način da pridonesu smanjenju upotrebe plastike i očuvanju okoliša za buduće generacije", izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Ekopunionice u 12 prodavaonica dm-a kupcima omogućuju da odgovarajuću bocu pune deterdžentima koji su veganski, ne sadrže sulfate te su 100 posto biorazgradivi i iz društveno odgovorne proizvodnje.

Prve dm ekopunionice postavljenje su u Zagrebu u studenome prošle godine kao dio dm-ovih dugogodišnjih ulaganja u održiva rješenja i proizvode.

 

P.hr/I.G.