DiscussIT: 'Što se događa kada se turizam susretne s IT-em?'

9. svibnja 2022.

Foto:Shutterstock

Treća online panel rasprava Combisa održat će se u četvrtak 12. svibnja od 12 sati pod nazivom DiscussIT: 'Što se događa kada se turizam susretne s IT-em?'.

DiscussIT panel otkriva što sve tehnologija može učiniti da unaprijedimo turizam i kakva sezona je ispred nas. Što će najviše utjecati na nju i koji su prvi dojmovi predsezone? Postavljena će biti i pitanja o storytellingu u turizmu - kakvu priču sami sebi pričamo, kakvu priču pričamo turistima i imamo li uopće smisla za hospitality?

Dio rasprave bit će okrenut i budućnosti i pametnom turizmu. Što treba turist budućnosti, što očekujemo od ponude? Što sve treba biti pametno i na koji način? I za kraj, što je postalo must have na putovanjima?

O trendovima u turizmu i IT-u diskutiraju Josipa Jutt Ferlan, direktorica klastera Hiltonovih hotela u Zagrebu i direktorica društva Zagreb City Hotels, Daniela Gračan, redovita profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i predstojnica Zavoda za turizam, Marko Čižmek, član Uprave Valamar Riviera, Damir Mendica, član Uprave Plava Laguna d.d. i Goran Car, član Uprave i glavni direktor Combisa. Diskusijom moderira Joško Lokas.

 

 

 

P.hr