Croatia Airlines i Carwiz potpisali sporazum o poslovnoj suradnji

18. ožujka 2022.

Foto: Croatia Airlines

Croatia Airlines i rent-a-car tvrtka Carwiz International potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će se korisnicima usluga obiju tvrtki ponuditi dodatne vrijednosti, što će putovanja učiniti još jednostavnijima, a željene destinacije brže dostupnima.

"Od danas spajamo zrak s kopnom i drago nam je što putnicima nudimo još cjelokupniju uslugu u suradnji s pouzdanim partnerom, osiguravajući im prijevoz do željenog odredišta", rekao je direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo.

Suradnja je rezultirala zajedničkim proizvodom Fly&Drive, koji će biti, kako kažu, vrlo koristan putnicima koji putuju iz razonode, ali i onima koji putuju zbog poslovnih razloga jer će im Croatia Airlines i Carwiz International ujedinjenim snagama osigurati bezbrižno putovanje do krajnjeg cilja.

Uz atraktivne cijene i popuste od 15 posto na uslugu rent-a-cara te 15 posto na cijenu zrakoplovne karte, program Fly&Drive osigurat će najvišu kvalitetu usluge, koju putnici i očekuju.

"Ova suradnja na tragu je nastojanja Carwiz Internationala da svim svojim kupcima osigura najbolje moguće iskustvo putovanja. Mišljenja sam da je naša poslovna suradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, a da će dodatni benefiti stvoreni snagom baš hrvatskih kompanija rezultirati zadovoljstvom kupca, što i je prioritet suradnje", rekao je Krešimir Dobrilović, direktor Carwiz Internationala.

 

P.hr/I.G.