Combis najavljuje nove proizvode

31. svibnja 2019.

Foto: Combis

Predsjednik Uprave Combisa Hrvoje Išek najavio je u četvrtak na 13. godišnjoj konferenciji te kompanije, jedne od vodećih sistem integratora, nove produkte - Combis Emu i Aru te Digital Workplace platformu, kažu uCombisu.

13. Combisova konferencija okupila je nekoliko stotina domaćih i stranih stručnjaka, većinom iz ICT, ali i drugih sektora, te, kako kažu iz Combisa, potvrdila svoj status jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija. Glavna tema ovogodišnje konferencije je "Going Beyond Ideas", čime se naglašava važnost realizacije inovativnih ideja, uz misao vodilju da prednost na tržištu imaju oni koji na vrijeme primijete promjene u svom poslovnom okruženju te na njih brzo i pametno reagiraju. Combis, koji posluje u sastavu HT Grupe, tako se i ponaša, pri čemu su sposoban i stručan kadar te inovacije i agilnost ključne u tom procesu.

"Combis ima iskustvo više od tisuću projekata, a uvijek promišljamo što možemo bolje i kako bolje koristiti tehnologiju. A najbolje primjene tehnologije predstavljamo upravo na našim okupljanjima, poput ove konferencije, gdje ćemo uz vrhunske studije slučaja s našim korisnicima predstaviti i nove produkte Combis Emu i Aru te Digital Workplace platformu koju smo prošli mjesec implementirali u Combisu", poručio je Išek.

Uz njega je na otvorenju sudjelovao i novi predsjednik Uprave Hrvatskog telekoma (HT) Kostas Nebis, koji je istaknuo da HT kao kompanija ima sjajne ideje.

"Vjerujemo da možemo povezati sve dionike s mogućnostima koje digitalizacija donosi, bilo da je riječ o poduzećima, Vladi ili potrošačima, te im na taj način pomoći u transformaciji i izgradnji svjetlije budućnosti. Kako bismo to mogli napraviti, postajemo kompanija s jednostavnijom i bržom organizacijom koja intenzivno nastavlja s ulaganjem u izgradnju vrhunskih fiksnih i mobilnih konvergentnih mreža, proizvoda i usluga, uz radikalno pojednostavljenje i digitalizaciju korisničkog iskustva", naglasio je Nebis.

Sve to mogu, kako vjeruje, postići zahvaljujući snažnim temeljima HT Grupe, pri čemu je spomenuo "najveću i najsigurniju mrežu u Hrvatskoj koja je ključni preduvjet svih ICT usluga", kao i iznimno stručnu bazu ICT profesionalaca u Combisu, te veliki broj globalnih i lokalnih partnerstava koja zajedno s njima donose najnovije tehnologije na hrvatsko tržište.

Krešimir Sočković