Colliers prepoznat kao najbolji poslodavac u Hrvatskoj

6. rujna 2021.

Foto: Shutterstock/ Ilustracija

Colliers Hrvatska proglašen je najboljim poslodavcem u Hrvatskoj u 2021. godini, i to na temelju strogih anketa provedenih među zaposlenicima i odjelima ljudskih potencijala. Naime, Best Places to Work međunarodni je certifikacijski program u sektoru upravljanja ljudskim potencijalima koji poslodavcima na globalnoj razini pruža mogućnost da saznaju više o angažmanu i zadovoljstvu svojih zaposlenika te odaju počast onima koji pružaju izvanredno radno iskustvo s najvišim standardima uvjeta rada.

"Tim, timski rad i naša sinergija uvijek su bili naša ključna vrijednost i karakteristična kvaliteta. Colliers je ambasador zdrave ravnoteže poslovnog i privatnog života, a upravo zbog svoga stajališta o uspjehu privlačimo vrhunske talente razvijajući ih u industrijske lidere, osnažujući ih da misle i djeluju drukčije. Primijetili smo kako se naši međuljudski odnosi odražavaju i na naše klijente - u razgovorima s nama stalno spominju našu ugodnu radnu atmosferu, profesionalnost i integritet. Smatramo da je ključno da naši ljudi budu zadovoljni uvjetima rada i okružjem koje im u vodećoj ulozi pružamo, stoga ćemo i dalje težiti stvaranju i razvijanju svoga ključnog faktora uspjeha – svojih ljudi", kaže Vedrana Likan, direktorica Colliers Hrvatska, Slovenija i BiH.

Svaki zaposlenik ispunio je anonimnu anketu koja se sastojala od 36 otvorenih i zatvorenih pitanja, dok se upitnik za procjenu ljudskih resursa sastojao od 160 otvorenih i zatvorenih pitanja.

Tako 93 posto zaposlenika Colliersa smatra da ih uprava tretira kao jednu od najvećih vrijednosti organizacije, što je za sedam posto bolje od svih sličnih hrvatskih organizacija sudionika u evaluacijskom programu.

Colliers International Group globalna je tvrtka za poslovanje nekretninama, prisutna u 67 zemalja s više od 18.000 zaposlenika. Colliers Hrvatska osnovan je u Zagrebu 2004. godine i pokriva tržište Hrvatske, Slovenije i BiH u segmentima trgovačkih i poslovnih prostora, industrijskih i logističkih nekretnina, projekata mješovite namjene, investicijske prodaje, hotela i luksuznih rezidencija.

 

P.hr/I.G.