Brend 360 od sada i na hrvatskom tržištu

14. rujna 2021.

Foto: Bijelić Co

Hrvatsko je tržište postalo bogatije za još jedan brend iz područja inovacija pametnih uređaja i potrošačke elektronike - 360 Smart Life Grupa prisutna je na tržištu pod brendom 360.

Tijekom dosadašnjih godina poslovanja ova je kompanija stvorila mnoge uspješne pametne proizvode iz područja kućne sigurnosti, pametnih domova te pametnih nosivih predmeta. Iz godine u godinu ostvaruje stabilan rast, a poslovni prihod 360 Smart Life Grupe u prvoj polovici godine 2021. iznosio je 5,4 milijarde kuna što je povećanje od 13,03 posto u odnosu na prošlu godinu.

"Naglasak naše poslovne strategije i njezine provedbe je na dovođenju i etabliranju novih brendova na naše tržište, brendova koji su itekako globalno poznati, a kojih u Hrvatskoj još nema. Tijekom proteklih 25 godina rada potvrdili smo da je put koji smo odabrali onaj pravi, a uz sve dosadašnje brendove, ponosni smo da je od danas i 360 dostupan na našem tržištu. I u narednom razdoblju očekuje nas mnogo posla jer ćemo hrvatskom tržištu nastaviti predstavljati nove brendove te mogućnosti koje oni pružaju. Također, želja nam je obogatiti ne samo hrvatsko već austrijsko, crnogorsko i slovensko tržište, na kojima smo već etablirani", rekao je Viktor Bijelić, predsjednik Uprave Bijelić Co.

P.hr/I.G.