Bolt Market će do proljeća pokriti cijeli Zagreb

23. studenoga 2021.

Foto: Bolt Market

Bolt Market u srpnju je uspješno predstavljen u Estoniji, a sada je dostupan i u Hrvatskoj. Riječ je o usluzi brze dostave namirnica unutar aplikacije Bolt Food, a svrha joj je povezati Boltove trgovine i kupce, unaprijediti korisničko iskustvo te omogućiti dostavljačima dodatnu zaradu. Dostava namirnica bit će besplatna u radijusu od tri kilometra.

"Pokretanjem Bolt Marketa u Hrvatskoj dodatno širimo Boltovu vertikalu dostave hrane, a zahvaljujući postojećoj tehnologiji i operativnim postavkama možemo učinkovitije upravljati uslugom. S obzirom na to da Bolt drži korak s trendovima i udovoljava potrebama naših korisnika, uz hranu koja se iz restorana dostavlja zahvaljujući usluzi Bolt Food, Bolt Market im nudi i mogućnost da svoje dnevne namirnice naruče brzo i povoljno do svoga kućnog praga", rekao je Branimir Zorko, country manager za Bolt Market. Dodao je kako, pored vjerne baze korisnika koji se koriste Boltom za prijevoz i dostavu hrane, njihova snaga leži u dostavljačima koji već rade na platformi Bolt Food.

Branimir Zorko Branimir Zorko / Foto: Bolt Market 

Bolt Market u svojoj širokoj ponudi nudi više od 1.500 visokokvalitetnih proizvoda poznatih brendova i proizvođača, a zahvaljujući provedenim analizama tržišta i samostalnoj izgradnji infrastrukture, Bolt se pobrinuo da trgovine u Zagrebu mogu skladištiti dovoljne količine namirnica koje će korisnici aplikacije svakodnevno naručivati.

S vremenom će Bolt proširivati svoju ponudu, a plan je do proljeća 2022. pokriti cijeli Zagreb.

P.hr/I.G.