Sobočan predstavlja novi movo model za prvi rođendan brenda

6. rujna 2021.

Foto: Sobočan

Točno godinu dana nakon što je izašao na tržište sa svojih sedam modela movo mobilnih radnih jedinica, Sobočan sada predstavlja i novi model, The Starlight, koji u potpunosti slijedi nit vodilju branda usmjerenu rješavanju svih izazova modernog poslovanja, zahvaljujući iskustvu i mudrosti koje stoje iza njegovog dizajna. Svim movo modelima zajednička je osobina iznimna funkcionalnost, mobilnost i prilagodljivost svakom prostoru i radnim uvjetima.  Radi se o sklopivim i mobilnim radnim jedinicama koje zauzimaju minimalnu površinu i istovremeno omogućavaju maksimalnu funkcionalnost i udobnost.

Model, kreiran povodom prvog rođendana branda movo, zapravo je olakšana i pristupačnija verzija modela The Star. Sastoji se od gornjeg dijela koji je gotovo identičan svom srodnom modelu te donjeg metalnog podnožja kojeg čine crne čelične cijevi elegantnog dizajna. Jednostavno i brzo se rasklapa u jedinicu za rad, a kada je sklopljen, zauzima minimalnu površinu.

movo -ured Foto: Movo

U samo godinu dana od kada je predstavljen, movo  je prepoznat na domaćem i inozemnom tržištu kao optimalno rješenje za funkcionalno radno mjesto u svakom prostoru te je osvojio i tri prestižne međunarodne nagrade za dizajn i inovativnost: German Innovation Award winner 2021, Iconic Awards- Innovative interior 2021 te BIGSEE Wood design award 2021.

P.hr/I.G