ASEE nova članica EU Tech Chambera

10. kolovoza 2022.

Foto: ASEE

Tvrtka ASEE (Asseco SEE) pridružila se organizaciji EU Tech Chamber (EUTECH). Riječ je o nevladinoj organizaciji koja djeluje kao glas europske tehnološke industrije. U skladu s vizijom "Tehnologija obvezuje" nastoji potaknuti europska poduzeća da se koriste svojom tehnologijom za dobrobit čovječanstva i održivi razvoj društva.

Vjerujući kako je tehnologija katalizator uključivog i holističkog napretka, ova organizacija okuplja tehnološke kompanije te radi na izgradnji i jačanju globalnih odnosa.

"Iznimno nam je drago što smo pozvani u članstvo EU Tech Chambera. Vjerujemo kako svojim tehnološkim znanjima i radom s drugim članicama možemo doprinijeti općem dobru i društvu koje dijelimo", istaknuo je Viktor Olujić, član Uprave ASEE-a.

"Veselimo se budućim zajedničkim aktivnostima i doprinosu ASEE-a u stvaranju promjena u načinu na koji tehnologija i poslovanje služe čovječanstvu na globalnoj razini", priopćili su iz EUTECH-a.

ASEE je jedna od najvećih IT kompanija u Europi na području proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja. Tvrtka pruža ICT rješenja za različite industrijske vertikale uključujući financijski sektor, industriju plaćanja, javnu upravu i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u sklopu područja plaćanja nudi pod imenom Payten.

ASEE Grupa posluje u 23 zemlje i zapošljava više od 3.000 ljudi diljem svijeta.

P.hr/I.B.