Apsolon nastavlja raditi pod dvojnom upravom

24. ožujka 2020.

Foto: Apsolon/Facebook

Na skupštini Apsolona odlučeno je da suosnivača Apsolona i dosadašnjeg predsjednika Uprave Vedrana Antoljaka na ključnoj upravljačkoj dužnosti zamijene Mirjana Samardžić Novoselec i Nataša Ćurić Martinčević, dosadašnje članice Uprave Apsolona. Kako je priopćeno iz ove konzultantske kuće, nastavljaju svoje poslovanje i strateški razvoj pod novom dvojnom upravom.

 

Mirjana Samardžić NovoselecMirjana Samardžić Novoselec

Komentirajući odlazak Vedrana Antoljaka, članica Uprave Mirjana Samardžić Novoselec, zahvaljujući mu na dosadašnjem radu, istaknula je kako je njegov doprinos u razvoju Sense savjetovanja, a kasnije i Apsolona bio neizmjeran.

"Nakon još jedne uspješne poslovne godine, nastavljamo s transformacijom i pružanjem sustavne podrške svojim klijentima. I dalje ćemo ih uvoditi u digitalno doba, pomagati stvaranju pametnih i učinkovitih javnih institucija te osiguravati profitabilan rast privatnim kompanijama. I to još motiviranije, još fokusiranje i još predanije", istaknula je Samardžić Novoselec.

Nataša Ćurić Martinčević
Nataša Ćurić Martinčević

Nataša Ćurić Martinčević i Mirjana Samardžić Novoselec imaju više od 20 godina iskustva u savjetovanju privatnih kompanija i top-menadžmenta te jačanju kapaciteta javne uprave i pripremi EU operativnih programa.

Nataša Ćurić Martinčević diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te završila prestižni MBA na IESE Business School u Barceloni. Posjeduje 20 godina međunarodnoga radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u različitim gospodarskim sektorima – od investicijskog i korporativnog bankarstva do FMCG industrije. Vodila je projekte na različitim tržištima u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi u području razvoja poslovanja, kontrolinga, financijskog restrukturiranja, spajanja i preuzimanja, EU fondova te optimizacije troškova. Ćurić Martinčević ujedno je potpredsjednica Udruge EU Pro pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Mirjana Samardžić Novoselec magistrirala je Europske studije i regionalni razvoj na Sveučilištu u Grazu. Ima više od 20 godina iskustva rada na jačanju kapaciteta javne uprave te pripremi EU operativnih programa i razvojnih strategija. Posljednjih godina angažirana je na projektima koji promiču održivi urbani razvoj te stvaranje pametnih i održivih gradova. Upravljala je složenim projektima tehničke pomoći za tijela državne uprave.

P.hr/J.V.