Aminess Maestral Hotel proglašen jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj

14. siječnja 2022.

Foto: Aminess Hoteli

Najveći nezavisni web-portal za putovanja na njemačkom govornom području HolidayCheck dodijelio je novigradskom Aminess Maestral Hotelu nagradu HolidayCheck Special Award. Ovaj je hotel proglašen jednim od najboljih hotela u Hrvatskoj, i to prema odabiru korisnika portala.

Iz kompanije Aminess ističu da su ovom važnom nagradom još jednom potvrdili da je njihova usluga koju jamče svakome gostu na iznimno visokoj razini.

Inače, HolidayCheck omogućuje rezervacije i preglede ponuda na temelju recenzija gostiju, a uz to nudi aktualne informacije o destinacijama diljem svijeta.

Aminess Maestral Hotel morao je zadovoljiti niz strogih kriterija kako bi uopće ušao u konkurenciju za dodjelu nagrade. Jedan od strožih uvjeta za osvajanje ove nagrade bila je visoka razina preporuka posjetitelja hotela, koja premašuje 90 posto.

"Ova je nagrada veliko postignuće za cijeli tim Aminess Maestral Hotela, bez kojega ovakav uspjeh ne bi bio moguć. U svakom trenutku svojim gostima želimo pružati nezaboravno iskustvo odmora i uslugu na najvišoj mogućoj razini. Ponosni smo što su naši gosti to prepoznali i nagradili. Svaka njihova pohvala potiče nas da budemo još bolji", rekao je direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković.

I drugi Aminessovi objekti dobitnici su velikog broja prestižnih nagrada i priznanja koje, ističu iz hotelske kuće, svjedoče o vrhunskoj kvaliteti njihove ponude, usluge te visokom zadovoljstvu gostiju.

Pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu, a odnedavno i u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, četiri kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila, koji dnevno mogu ugostiti više od 13.000 gostiju.

P.hr/I.B.