Ambienta na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 16. listopada

11. listopada 2022.

Foto:Shuttersock/Ilustracija

Ambienta, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom Velesajmu. U paviljonu 5 na 6.500 kvadrata izložbenog prostora svoje proizvode i usluge prezentirat će 146 izlagača iz 12 zemalja.

Segment ponude na ovogodišnjem izdanju predstavit će se kroz komplementarne teme: Namještaj i unutarnje uređenje; Design zona; Građenje i opremanje; Art Fair i HoReCa.

Zemlje sudionice su; Belgija, Bosna i Hercegovina, Danska, Francuska, Hrvatska, Italija, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Slovenija, Španjolska.

Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji, Ambienta je odlično mjesto za inspiraciju u uređenju doma kao i za redizajn postojećih prostora. Povrh svega posebna cjelina - Design Zona predstavit će dizajnerske novitete u izradi namještaja, dok prateća izložba umjetnina - Art Fair donosi umjetničku nadgradnju slikarskim djelima. U sklopu sajma posebno je zastupljen i segment industrijskog programa opreme HoReCa kao i dio izlagača iz segmenta Građenje i opremanje.

Svoje sudjelovanje na sajmu potvrdili su među ostalima: INTERIJER COLOR, KAUCH DESIGN, STILLES, ERA GRUPA, ARBOLINE, BLUETAG, HRASTICO, RATTAN SEDIA, CONCEPT-S, CENTAR RASVJETE, TEPIH CENTAR, PEVEX, ALEDO NAMJEŠTAJ, WORKSHOP DREAMS, REGALERIJA, BLANCO, TVORNICA TEKSTILA TRGOVIŠĆE, TAPETARIJA FRANJIĆ, FITOM COMMERCE, MILY DIZAJN, TOP2FLOOR, INTERNORM PROZORI, VERTICAL GREENERY, LUNOS, CREATIVE-CABLES STORE, PORTA DIZAJN, CONCEPT-LINE, ZAGREB VRATA, ENTIA, DOMUS DECORUM, TABUSHI, MARIDA HOME i mnogi drugi.

Sajam će se održati uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Grada Zagreba te uz partnera Hrvatske šume i Talijansko hrvatsku gospodarsku komoru.

 

P.hr