Aktualna pravna pitanja iz područja radnog prava

15. rujna 2020.

Foto: Pixabay

Prestanak radnog odnosa i sudska zaštita prava neka su od najvažnijih i uvijek aktualnih pravnih pitanja iz područja radnog prava, što osobito dobiva na važnosti u vremenima gospodarske krize. Propusti poslodavaca i radnika da sve aspekte s tim u vezi urede na odgovarajući način (pre)često dovode do dugotrajnih sudskih postupaka koji za obje strane predstavljaju rizik i neugodnost. 

Stoga Hrvatska gospodarska komora u srijedu, 23. rujna od 9 do 13 sati organizira webinar na temu 'Radno pravo' u suradnji s Odvjetničkim društvom Kallay & partneri.

Na seminaru će biti riječi o mehanizmima  koji mogu spriječiti i umanjiti  rizike i neugodnosti te brojnim primjerima iz sudske prakse. Osim toga, govorit će se i o predstojećim izmjenama i dopunama Zakona o radu. naravno ako prijedlog zakona bude objavljen do dana održavanja webinara.

Webinar je besplatan i održat će se putem aplikacije MS Teams. Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se putm online prijavnice na sljedećem linku. Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se može do ponedjeljka 21. rujna 2020. do 15 sati.

P.hr/I.G