AD Plastik u vodećem tržištu Zagrebačke burze

21. prosinca 2018.

Foto: Privredni.hr

Dioničko društvo AD Plastik potpisalo je na Zagrebačkoj burzi ugovor o prelasku u Vodeće tržište Zagrebačke burze. Ugovor su potpisali Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika , i Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze.

„Iznimna nam je čast biti među prvim kompanijama uvrštenim na Vodeće tržište Zagrebačke burze. AD Plastik ostvaruje jako dobre poslovne rezultate i u posljednjih smo nekoliko godina uložili velike napore kako bismo postigli željeni napredak u izvještavanju i informiranju investicijske javnosti. Naš je primarni cilj visoka razina transparentnosti komunikacije prema dioničarima, ali i ostalim dionicima kompanije, u svrhu pravovremenog i točnog informiranja o svim ključnim aktivnostima kompanije i rezultatima koji iz njih proizlaze. Naš su rad i napredak prepoznati od strane stručne i široke javnosti, čemu svjedoče brojna priznanja i nagrade koje primamo. To nam je veliki poticaj, ali i odgovornost za budućnost. Prelaskom na prestižno, ali vrlo zahtjevno Vodeće tržište Zagrebačke Burze.“, kazao je Marino Došen, koji je dodao da AD Plastik  svojim primjerom doprinijeti podizanju transparentnosti i korporativnog upravljanja te razvoju cjelovitog tržišta kapitala u Hrvatskoj.

„Izuzetno nam je drago vidjeti AD Plastik u Vodećem tržištu, najzahtjevnijem tržišnom segmentu Zagrebačke burze, u kojem kotiraju kompanije s najvišom razinom transparentnosti i korporativnog upravljanja. AD Plastik,   za sada je kompanijama koje su se odlučile pristupiti ovom prestižnom tržišnom segmentu te nam je zadovoljstvo što ćemo i dalje zajednički raditi na podizanju razine transparentnosti, pružajući time pozitivan primjer čitavom tržištu.“, istaknula je Ivana Gažić.

Privredni.hr