e-Privredni

A+ A A-

Kupujmo hrvatsko ponovno u Zagrebu

Hrvatska gospodarska komora poziva tvrtke i izlagače na akciju Kupujmo hrvatsko, koja će se održavati u utorak i srijedu, 25. i 26. rujna, od 9 do 19 sati, u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju svog poslovnog subjekta i sve ostalo što je potrebno pribaviti za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti u skladu s posebnim propisima. Ako sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge na toj akciji, obvezni su izdavati fiskalne račune. Sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda te osigurati odgovornu osobu za prodaju.

Prijaviti se mogu ispunjavanjem prijavnog obrasca na https://www.hgk.hr/documents/prijavni-obrazac-zagreb-20185b7bb7e5d3fed.pdf.

 

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do naznačenog datuma prijave, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora. Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezi su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije. 

PV

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb