e-Privredni

A+ A A-

Otvoren poziv za nove znakove kvalitete

Objavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga Znakovi kvalitete. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost te pridonesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu.

Ovim oznakama se želi povećati prepoznatljivost kvalitete usluga i proizvoda malim i srednjim poduzećima, čime će se osigurati preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti i posljedično pridonijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu. 

Dodijeljenim bespovratnim sredstvima vaučerima će se sufinancirati projektne aktivnosti koje se odnose na ostvarivanje prava uporabe znakova kvalitete:

- Hrvatska kvaliteta

- Izvorno hrvatsko.

Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000 kuna, a maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100 posto.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 10. rujna, od 11 sati do 29. lipnja, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 7500 kuna. 

Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava e-Fondovi.

Pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upiti zaprimljeni na druge adrese neće biti uzeti u obzir niti će odgovori na tako postavljena pitanja biti objavljeni na način propisan pravilima Poziva.

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći na web stranici: efondovi.mrrfeu.hr.

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb