e-Privredni

A+ A A-

Trendovi u kampingu na kongresu u Tuheljskim toplicama

Kongres hrvatskog kampinga, koji se od 12. do 14. studenoga održava u Termama Tuhelj, okupit će više od 300 predstavnika hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti kao i prateće industrije. Na jednom od najvećih godišnjih skupova hrvatskog kampinga, u organizaciji Kamping udruženje Hrvatske (KUH), među ostalim, razgovarat će se o ovogodišnjim rezultatima, ali i o trendovima i proizvodima kojima se unapređuje usluga u kampovima.

Od mnogobrojnih izlaganja izdvajaju se ona o izravnoj prodaji u kampingu, inovativnom marketingu te posebnostima rada kampova koji se nalaze uz nacionalne parkove i parkove prirode. Sudionici 12. Kongresa hrvatskog kampinga na predavanjima i radionicama imat će prilike upoznati potrebe i navike gostiju iz pojedinih emitivnih zemalja, saznati sve o upravljanju i maksimiziranju prihoda u kampovima te budućnosti online distribucije u kampingu.   

Osim stručnog programa, u sklopu Kongresa održat će se izložbeno-sajamski dio na kojem će biti predstavljeno više od 25 modela mobilnih kućica i glamping šatora, nekih od najvećih europskih i hrvatskih proizvođača te raznovrsna oprema i usluge u kampingu. Najboljim kampovima dodijelit će se posebna slovenska priznanja za kvalitetu kampova - Naj Kamp Adria 2018, Croatia's Best Campsites i OK mini camps.

Sanja Plješa

 

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb