e-Privredni

A+ A A-

Punta Skala postaje sportski resort

Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je sport iznimno važan i u tom smjeru ta turistička kuća nastavlja i dalje. Pozicioniranje tog resorta kao sportske destinacije ove se jeseni nastavlja novim investicijama, izgradnjom novog sportskog centra s profesionalnim fitness centrom na 500 četvornih metara površine, prostorijama za jogu i vježbanje, bowling arenom, sportskim barom, rent a bike stanicom uz teniske i ostale terene koji su otvoreni ovog ljeta. Falkensteiner Punta Skala na ovaj se način razvija kao sportski i ekološki resort, s jedinstvenom ponudom u Hrvatskoj.

"Imamo nove golf i teniske terene, mnoštvo je sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste, brojni se sportaši rado vraćaju u Punta Skalu na odmor, a triatlon je već postao naš zaštitni znak. Već sljedeći tjedan imamo nove uzbudljive sportske vijesti. Naši će gosti biti košarkaški timovi koji sudjeluju na ovogodišnjem Zadar Basketball Tournamentu", rekao je Georg Unterkirceher, generalni menadžer resorta.

Naime, u suradnji s turističkim zajednicama Zadarske županije, Grada Zadra i Grada Nina u Punta Skali se petu godinu zaredom održalo državno prvenstvo u srednje dugoj disciplini u triatlonu. Ovogodišnje izdanje sve je podredilo ideji 'family friendly season opener'. To znači da dok se domaći natjecatelji na glavnoj utrci bore za naslov prvaka na Prvenstvu Hrvatske, za strane natjecatelje kojih je svake godine sve više ovo je test utrka za početak sezone. Na njoj mogu vidjeti kvalitetu zimskog treninga, a potom se s obitelji odmarati i uživati u čarima resorta i pripremati za svoja državna prvenstva. (S.P./PV)

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb