e-Privredni

A+ A A-

Četiri hotela dobitnici World Travel Awardsa

Valamar Riviera i ove je godine osvojila najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards za svoja četiri hotela u tri destinacije.

Već šestu godinu zaredom porečki Hotel Valamar Riviera ponio je titulu vodećeg hrvatskog boutique hotela, a rabački Valamar Collection Girandella Resort drugi put zaredom titulu vodećeg hrvatskog resorta. U destinaciju Dubrovnik ove godine odlaze dva priznanja: Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik peti je put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom, a prošlogodišnju titulu vodećeg hotela u Hrvatskoj ove je godine predao Valamar Collection Dubrovnik President Hotelu. “Iznimno je zadovoljstvo osvojiti nagradu jednom, dvaput, no šest godina zaredom uistinu je velika čast svima nama u Valamaru koji kontinuirano radimo na podizanju kvalitete usluga i ponude”, kazao je direktor Hotela Valamar Riviera Marko Miš, dok je Karmela Višković, direktorica Valamar Collection Girandella Resorta, poručila kako je ova je nagrada poticaj za nove uspjehe i pripada cijelom Valamarovom timu. “Iznimna je čast to što struka već pet godina zaredom prepoznaje naš kontinuirani rad na unapređenju kvalitete usluge i potvrđuje našu lidersku poziciju u segmentu kongresnog turizma”, istaknuo je Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik.

“Ovo priznanje potvrda je napornog rada i predanosti cijelog tima našeg hotela te predstavlja veliku odgovornost, ali je istovremeno i pokazatelj da se držimo dobrog smjera. Motivira nas da gostima i dalje pružamo nezaboravno iskustvo luksuznog odmora i najbolju uslugu”, smatra Matko Marić, voditelj Valamar Collection Dubrovnik President Hotela. 

Jozo Vrdoljak

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb